Bent u een vastgoedprofessional of een internationaal bedrijf? Bezoek onze professionele website

De service van Move&Rent

Wat houdt de service van Move&Rent in?

Bij Move&Rent kun je nieuwe meubels huren. Wij bezorgen ze, zetten ze in elkaar en halen ze weer op na afloop van je huurcontract.

We maken het mogelijk alle meubels na afloop van je huurcontract te recyclen via door ons uitgekozen partners of goede doelen.

Wil je een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Door van onze dienst gebruik te maken, weet je zeker dat je meubels een tweede leven krijgen.

Kan ik de meubels of spullen voor een specifieke periode huren?

Jazeker! Je kunt je meubels of andere spullen van één maand tot één jaar van ons huren. Je kunt je contract vervolgens onbeperkt verlengen.

Kan ik de duur van mijn contract wijzigen of zit ik vast aan de afgesproken termijn?

De termijn van je contract staat in principe vast, maar we kunnen het ophalen van je meubels of spullen alvast inplannen. Wil je je contract verlengen? Dit kan onbeperkt en je kunt vervolgens elke maand opzeggen. Bovendien betaal je na het einde van je huurcontract een lager tarief!

Kan ik de meubels minder dan een maand huren of juist langer dan een jaar?

Ja, natuurlijk kan dat! Voor een periode die minder dan een maand duurt, selecteer je één maand als huurperiode. Echter, Move&Rent haalt alle meubels of spullen op de gewenste dag op. Voor een huurtermijn langer dan een jaar kun je je huurcontract onbeperkt verlengen. Bovendien betaal je na een jaar een lager tarief!

Waar bezorgen jullie?

Overal in Nederland.

Meer dan 75 kilometer rondom Eindhoven worden de bezorgkosten berekend op basis van bepaalde factoren, zoals de hoeveelheid meubels die je besteld hebt, de afmetingen en de afstand. We doen er alles aan de kosten zo laag mogelijk te houden en je de best mogelijke service te bieden.

Hoe snel bezorgen jullie?

Dat hangt af van welke meubels je hebt besteld. De pakketten van IKEA worden binnen 72 uur bezorgd.

Feedback en tips

Feedback en tips

Een tevreden klant is onze prioriteit.

Vijf dagen per week bezorgen

Vijf dagen per week bezorgen

Gerenommeerde leveranciers zorgen ervoor dat je bestelling op tijd bezorgd wordt.