Diensten
Move&Rent voor
bedrijven

Logo Move&Rent

Move&Rent helpt bedrijven om de strategische uitdaging van mobiliteit en meubileren aan te gaan. Met de professionele dienstverlening van Move&Rent, heb je een betrouwbare partner aan je zij die voorziet in al je specifieke behoeftes.

Logo Move&Rent
Appartement

Een modelappartement inrichten als vastgoedontwikkelaar

Move&Rent helpt je met het commercialiseren van je vastgoedprojecten dankzij ons e-commerce platform voor modelappartementen. Profiteer van een all inclusive dienst : flexibele meubilairverhuur inclusief levering, montage, installatie en retourzending. Een turn-key service voor het inrichten van een modelappartement.

Bailleurs Sociaux

Het tijdelijk opnieuw huisvesten van huurders van sociale woningen

Verhuurders van sociale woningen worden regelmatig geconfronteerd met het opnieuw huisvesten van hun huurders zoals bij grote werkzaamheden of bij schadegevallen. Maar beschikbare woningen zijn zelden gemeubileerd.

Dankzij onze ervaring weten we precies de juiste oplossingen te bieden voor je logistieke uitdagingen en meubelbehoeften zodat je huurders snel en zo soepel mogelijk opnieuw gehuisvest kunnen worden zolang nodig is.

In slechts een paar dagen richten wij je appartement opnieuw in met nieuwe meubels waar dan ook in Nederland

Aan het eind van het contract krijgen alle meubels een tweede leven

Travail

Je medewerkers begeleiden in hun mobiliteit

Voor het stimuleren van de lange termijn mobiliteit van medewerkers, staan de nieuwe meubels van Move&Rent tot je beschikking. Met onze kant-en-klaar formules profiteer je van een all-in service. Niet alleen de verhuur maar ook de bezorging, montage en retourzending aan het eind van het huurcontract, zijn inbegrepen. Verbeter de kwaliteit van leven op de werkplek,en daarbuiten, van je medewerkers.

Chantier

Tijdelijke huisvesting verzorgen voor medewerkers die ver van huis zijn

In de bouw komen werknemers soms van ver weg. Dat is vaak een zorg voor de bedrijven die ze inhuren. Move&Rent biedt een verhuurservice van nieuwe meubels voor werknemers die voor langere tijd van huis zijn.

Télétravail

Een thuiswerkplek inrichten voor je werknemers

Als bedrijf denk je natuurlijk aan de levenskwaliteit van medewerkers die thuis werken en bied je je team passend, confortabel en ergonomisch materiaal dat spier-en skeletaandoeningen helpt te voorkomen. Move&Rent biedt je thuiswerkpakketten voor je medewerkers, ongeacht de duur van hun contract.

Bureau

Je bedrijfskantoren inrichten

Move&Rent biedt een meubelverhuurdienst specifiek voor nieuw kantoormeubilair voor professionnals en bedrijven. Of het nu een open space is of een coworking ruimte van een start-up, een MKB of een multinational Move&Rent biedt een verhuurservice voor nieuwe meubels die aansluit bij de behoeftes van professionals en bedrijven.

Événnement profesionnel

Een ontvangstruimte inrichten voor een evenement van je bedrijf

Meubels huren voor een evenement van je bedrijf is snel en simpel met Move&Rent. Onze korte levertijden en onze service op maat is afgestemd op je evenement. Je bespaart tijd en geld!

Een vraag ? Aarzel niet en neem contact met ons op

Ons team staat voor je klaar en geeft je graag informatie !

Heb je een vraag? Aarzel dan niet
contact met ons op te nemen.

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden!

Telefoonnummer

Telefoonnummer

+31 (0)85 – 01 630 37

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 12.30u en van 13.00 tot 17.30u

Klantenservice

E-mailadres

contact@moveandrent.nl