Vastgoedontwikkelaars
verhuurservice van
meubilair

Logo Move&Rent

Je modelappartementen inrichten en decoreren zonder zorgen : geen meubels kopen, niks monteren, geen logistiek of opslag. Ons team regelt alles!

Logo Move&Rent

De missie van Move&Rent, is om via ons e-commerce platform precies de juiste sfeer te creëren in een modelappartement of ontvangstruimte dankzij onze verhuurservice van nieuw meubilair en de verwante diensten. Een leeg opgeleverd appartement wordt door ons veranderd in een inspirerende leefruimte. We bieden een turn-keyservice in overeenstemming met de huidige normen en tendensen voor de inrichting van woningen: van studio's tot vijfkamerappartementen. Het meubilair wordt gemonteerd, bezorgd en door ons opgehaald aan het eind van de verhuurtermijn.

Hoe meubileer je een modelappartement snel en simple ?

Je bent vastgoedontwikkelaar en je wilt je klanten een voorstelling geven van hun toekomstige woning om de deal te sluiten. Hiervoor heb je gekozen voor het maken van een kijkwoning die fungeert als een commerciële etalage. Een kijkwoning is een geweldige marketingtool voor het verkopen van vastgoed. Je stelt je een hoop vragen en je weet niet waar je moet beginnen

Met Move&Rent is het meubileren en decoreren van kijkwoningen snel en simpel. Move&Rent helpt je met de marketing van je nieuwe vastgoedprojecten dankzij ons e-commerce platform voor het huren van meubilair voor kijkwoningen.

We bieden je een all inclusive service : moodboards met gepersonnaliseerde thema's, korte- of lange termijn meubelhuur, van 24 uur tot 12 maanden,montage, bezorging, installatie, fotoshoot, retourzending van de meubels. In het geval dat de kijkwoning verkocht of verhuurd wordt, biedt Move&Rent de mogelijkheid om de kijkwoning te verplaatsen naar een ander appartement in hetzelfde gebouw. Met onze all inclusive service hoef je je nergens meer om te bekommeren.

Move&Rent volgt de laatste tendensen en biedt gepersonnaliseerde thema's en richten iedere ruimte optimaal in zodat de woning er op zijn best uitziet en je klanten er meteen verliefd worden. Move&Rent biedt een simpele turn-key service om modelappartementen met gehuurde meubels in te richten.

Welke meubels kies je voor het inrichten van een modelappartement ?

Het doel van het maken van een modelappartement is je potentiële klanten een toekomstbeeld te geven van het wonen in hun toekomstige aankoop . Het is dus belangrijk om de juiste meubels te kiezen om de woning en de verschillende kamers zo goed en sfeervol mogelijk te laten overkomen.

Move&Rent biedt nieuwe en moderne meubels met een verhuurtermijn van 24 uur tot 12 maanden om een sfeer op maat te creëren. Stijl (modern, Scandinavisch, klassiek...),productkeuze, aantallen, inrichting... Ons team helpt je bij het inrichten van een modelappartement of ontvangstruimte.

Onze experts luisteren naar je : je wensen, behoeftes en beperkingen... Vervolgens geven we je advies over inrichting en decoratie en bieden we je een bij jou passende meubelselectie. Ten slotte helpen we je een beeld te krijgen van het eindresultaat door het creëren van inspirerende moodboards en 2D-plattegronden: een perfect voorproefje van je modelwoning.

We richten volledige woningen in maar ook alleen kamers : van een sfeervolle babykamer voor aanstaande ouders naar een splinternieuwe huiskamer voor een groot gezin. Ons inrichtingsadvies wordt afgestemd op je doelgroep : starters, gepensionneerden, reïntegratie, gezinnen met kinderen, investeerders... Het is belangrijk om passende meubels te kiezen voor je doelgroep om een functionele inrichting te creëren die de ruimtes optimaliseert in een modern design dat stijlvol én confortabel is zodat je potentiële kopers zich een goede voorstelling kunnen maken van hun toekomstige woning. Wij zorgen ervoor dat je modelwoning een succes wordt!

Trendy nieuw meubilair

Trendy nieuw meubilair

Meubels die aansluiten bij je behoeftes, van studio's tot vijfkamerappartementen.

fleche droite
Camion

All inclusive service

Inlcusief montage, bezorging, installatie, demontage en retourzending van de meubels aan het eind van het huurcontract !

fleche droite
Sablier

Snel en simpel

Snelle bezorging en montage

fleche droite
Circulaire economie

Circulaire economie

Een tweede leven voor meubilair aan het eind van de huurtermijn

Waar sla je de meubels van een modelappartement op ?

Bij het maken van modelwoningen moet je met veel dingen rekening houden, bijvoorbeeld met het opslaan van het meubilair na de verkoop van de woningen. Maar je moet ook een opslagruimte vinden voor het meubilair, de huur van deze opslag betalen, de meubels gebruiken voordat ze uit de mode zijn: als vastgoedontwikkelaar moet je veel regelen als je besluit een modelwoning in te richten.

Move&Rent maakt het je makkelijk. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de opslag van het meubilair wat betekent dat je geld bespaart.

Move&Rent biedt een service voor het huren van meubilair voor modelwoningen. We zetten de meubels in elkaar voor ze bezorgd worden, leveren ze direct af in de modelwoning en installeren ze ter plekke. En aan het eind van de huurtermijn, halen we alle meubels weer op! Zo bespaar je als vastgoedontwikkelaar een hoop tijd en energie. Je hoeft geen meubels meer te kopen en komt niet meer voor logistieke problemen te staan. Je hoeft je nergens meer om te bekommeren, dat doen wij voor je !

Bibliothèque

Welk budget trek je uit voor het meubileren van een modelappartement ?

Het budget voor het meubileren van een modelwoning is natuurlijk een van de belangrijkste vragen die je je als vastgoedontwikkelaar stelt. De kosten van een modelwoningproject kunnen al snel oplopen als er niet zorgvuldig over het project is nagedacht. Voordat je het weet, zit je met extra uitgaven en ga je over je budget heen. Met Move&Rent zijn er geen extra uitgaven : we bieden je een offerte op maat.

Samen stellen we je behoeftes vast en maken we een prijsvoorstel gebaseerd op de grootte van de modelwoning, het gewenste meubelaanbod en eventuele decoratiediensten of andere door jou gewenste diensten. Als deze offerte goedgekeurd is, ligt het budget vast en weet je welke uitgaven je over de totale huurperiode maakt.

Kortom, Move&Rent biedt een offerte op maat in overeenstemming met je budget, je behoeftes en eventuele voorwaarden of beperkingen.

Waarom maak je een modelappartement ?

Een modelwoning is een prototype huis of appartement dat gemaakt wordt voor de oplevering van een vastgoedproject en dat potentiële kopers alvast kunnen bezichtingen. Het is voor de meeste potentiële kopers namelijk moeilijk om een duidelijk beeld te krijgen met alleen een plattegrond van hun toekomstige woning.

Hoe krijg je een goed beeld met een A4-plattegrond en hoe kun je je een juiste voorstelling maken van hoe de woning er uiteindelijk uit zal komen te zien? Om potentiële kopers over de streep te trekken, hebben projectontwikkelaars bepaalde verkoopstrategieën ontwikkeld. Modelwoningen zijn een perfect verkoopinstrument.

Het is voor klanten niet alleen moeilijk om zich een voorstelling te maken van hun toekomstige woning maar het bouwen kan lang duren en veel onzekerheid geven waardoor de klant zich kan terugtrekken en een geschikte woning opgeeft.

Door het creëren van een modelwoning krijgt de klant een beeld van zijn toekomstige woning en kan hij zich inleven in het bewonen van het appartement of huis. Een modelwoning is het ultieme verkoopargument voor vastgoedontwikkelaars om potentiële kopers te overtuigen.

Een aantal voorbeelden van wat Move&Rent doet voor vastgoedontwikkelaars :

Promoteurs Immibilier 1 Promoteurs Immibilier 2 Promoteurs Immibilier 3 Promoteurs Immibilier 4 Promoteurs Immibilier 5

Hoe pas je de inrichting aan op het modelappartement ?

Het kiezen van een geschikte inrichting van een modelappartement kan moeilijk zijn. Hoe plaats je de meubels voor een optimale lichtinval Hoe creër je een sfeer waarbij de klant zich prettig voelt en waarbij hij zich thuis voelt? Move&Rent helpt je hierbij en geeft je advies. We bestuderen de oppervlakte en de ligging van de in te richten ruimtes. We houden ook rekening met de doelgroep die je wilt overtuigen.

We maken moodboards en 2D-plattegronden met het meubilair om de ruimte tot leven te brengen. Je hebt de keus uit verschillende interieurstijlen : modern, Scandinavisch, klassiek... Kies de stijl die jouw doelgroep het meest zal aanspreken.

Hoe faciliteer je de verkoop van vastgoed met Move&Rent ?

Het belang van het maken van een modelappartement bij nieuwe vastgoedprojecten staat als een pijl boven water. Het is een perfect verkoopinstrument dat klanten een glimp geeft van hun toekomstige leven in de betreffende woning. Met de meubelverhuurservice van Move&Rent meubileer en decoreer je in een handomdraai een volledige woning volgens je eigen wensen, behoeftes en eisen.

Een gemeubileerde woning geeft kopers een idee van hoe een appartement eruit kan komen te zien. Het is een belangrijke troef voor het verkopen van vastgoed.

Onze service neemt je alle zorgen uit handen. We maken 2D-moodboards, doen de montage en regelen de bezorging en de installatie van de meubels in de woning. En aan het eind van de verhuurtermijn halen we de meubels weer op. Je hoeft niets te regelen en hebt dus alle tijd om je te richten op jouw missie : :je klanten de koop te laten sluiten.

Waarom huur je meubels voor een modelappartement ?

Het huren van meubels voor een modelappartement is een ideale service voor vastgoedontwikkelaars.

Met de service van Move&Rent heb je geen zorgen meer. Je hoeft geen meubels meer uit te zoeken, geen opslag meer te regelen, je niet meer bezig te houden met het bezorgen, installatie of verhuizen van meubilair. Move&Rent biedt een turn-key service zodat jij je kunt concentreren op wat essentieel is: je klanten.

Move&Rent maakt je leven niet alleen makkelijker maar biedt ook extra diensten die de verkoop bevorderen zoals fotosessies om modelwoningen zo goed mogelijk uit te laten komen. Het huren van meubels voor een modelappartement met Move&Rent betekent kiezen voor eenvoud, een snelle levering, tijdwinst en diensten op maat die bij je woning passen. En niet te vergeten, je draagt je steentje bij aan het milieu want al onze meubels krijgen aan het eind van hun verhuurperiode een tweede leven dankzij ons netwerk van partners. Sinds 2012 is de strategie van Move&Rent gebaseerd op circulaire economie sinds 2012.

Een vraag  ?Aarzel niet om
contact met ons op te nemen.

Ons team staat voor je klaar en geeft je graag informatie !

Telefoonnummer

Telefoonnummer

+31 (0)85 – 01 630 37

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 12.30u en van 13.00 tot 17.30u

Klantenservice

E-mailadres

contact@moveandrent.nl

Heb je een vraag? Aarzel dan niet
contact met ons op te nemen.

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden!

Telefoonnummer

Telefoonnummer

+31 (0)85 – 01 630 37

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 12.30u en van 13.00 tot 17.30u

Klantenservice

E-mailadres

contact@moveandrent.nl